Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets sidentäcke

Sanden bjuder mjuk bädd under trädets grönskande tak.
Cikadorna spelar berusande kärleksmusik i tidig natt.
Månen plöjer silvrig fåra i havets krusade yta.
Havsbrisen sveper ett sidentäcke om nakna kroppar.
Neriumbuskens blommor sprider sinnliga dofter.

Munnen kysser slutna ögon. Viskar ömma kärleksord.
Fingrar följer ansiktets fåror. Smeker fjäderlätt runt öppen mun.
Kroppar vibrerar av beröring. Rysningar av vällust .
Handen smeker bröst. Munnen njuter av smultrontoppar.
Fingertoppar ritar lätta cirklar på solbränd mage.

Hjärtan slår i takt till böljande kärleksdans.
Suktande röst ber andlöst bön om mer.
Varm hand sluter sig om stolt manlighet.
Värmen kommer. Berusar. Brinner. Porlar.
De älskande drunknar i kärlekens djupa hav.




Fri vers av Annamina
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-18 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annamina