Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farligt kurtiserande



Rökelse fyller hennes sovrum
hon andas stillsamt och känner
smaken av kärlek plötsligt
fylla hennes mun

Smaken av sött och salt
stryker över hennes läppar
hon blir mjuk och varm
fast det drar från fönstret kallt

Ljuva minnen smeker
hennes nakna kropp
Hon känner heta andetag
de som födde liv och
omedvetet hopp

Hennes kropp tas över
av smekande händer
smakande läppar
lekfullt nafsande tänder

Hon börjar skaka som
hon bara gjort en gång
med en enda kvinna
passion som födde poesi
och outtröttlig sång

Kroppen minns det som
om det var igår
det mjuka håret som
svepte mellan hennes lår

Berusande vin och
svindlande kärlek
farligt kurtiserande och
oemotståndlig lekfullhet









Fri vers av SeXara
Läst 193 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-18 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara