Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett annat liv

hon vänder sig mot mig och berättar om ett annat liv
som var menat för henne
och om det som höll henne vaken
väntan
men det kom aldrig något annat
detta var hennes nu och detta är mitt
det kommer inget eller ingen som befaller; res dig upp
packa ihop dina pinaler och gå
som vrider och vänder, som ser igenom och byter ut
min högsta önskan är att allt skall brytas
säger hon med uppspärrad blick
hennes ljusa hår är elektriskt i den torra vintern
och jag tänker på för länge länge sen
blå stövlar och steget i grus, hur det känns att vara på väg




Fri vers av jspoesi
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-18 22:17



Bookmark and Share


  Minablåavener
lite klump i halsen nu. det sved lite i hjärtat faktiskt, hur jag kunde känna igen mig. och sådär fint skulle jag vilja kunna skriva, så enkelt men så ,,, perfekt, och ärligt... jag vet inte riktigt, jag sparar denna dikt längst bak i huvudet iaf. Fred
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

jspoesi