Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medan hon talar om Gud

hon har en klar blick
med en vag ansats

om tid kunde förflytta vår smala genomskinliga vas något

och jag plockar bladen en efter en
medan hon talar om Gud




Fri vers av jspoesi
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-18 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jspoesi