Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helen keller

vaknade trött utan att en enda av de frågor jag ställt besvarats
det var strömavbrott
irrade runt bland gamla tidningar och osorterade tvätthögar
varmvattnet var avstängt
tvättade mig ymnigt i iskallt vatten
snabbsminkade mig över ett stearinljus
genom det kolsvarta trapphuset
strök jag med fötterna längs varje trappsteg
fick en föraning om hur Helen Keller känt
under morgonens promenad kändes dagen redan gammal




Fri vers av jspoesi
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-18 22:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vem var denna Helen Keller?
Hade en låt på en kassett. Bandet hette Helen Keller och låten "Surfing With Steve And E.D. Amin".
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

jspoesi