Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sitter ser ut genom fönstret och drömmer mig bort


MED BLICKEN LYFT MOT HIMMLEN

Med blicken lyft mot himlen, ser jag molnen
tunga och grå, som ett täcke dölja allt det
vackra, som i mina drömmar finns där, högt
ovan molnen

Jag kan ana stjärnorna, som vandrar fram och
tillbaka, lysa upp på himlavalvet

Solen som nu döljer sig bakom molnen,
lyser upp fast vi inte ser det

Regnbågen, med sina vackra färger, bilder
en bro för alla nära och kära, som gått före
och som nu sitter och ser ner på oss

Där finns Han vår Far, som ser och hör allt,
vår vän tröstare och hjälpare i livet, som
visar oss på den rätta vägen

anits 19 februari 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-19 09:10



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Regnbågen, med sina vackra färger, bilder
en bro för alla nära och kära, som gått före
och som nu sitter och ser ner på oss"
Underbart skrivet vännen min!
2009-02-19

  Ronny Berk
en vackert berättande och löftesrik text med sakral grundton...
2009-02-19

  Ann-christin
Vacker bild och fint skrivet
bra gjort som vanligt min
kära vän :-)
2009-02-19

  Eaglemountains VIP
när regnets kalla, friska skurar susa

och löftets båge glänser för min syn .....
2009-02-19

  Larz Gustafsson VIP
"Jag lyfter blicken mot himmelen och knäpper ´hop mina händer. Till Dig, O. Gud som är barnens vän, min håg och tanke jag vänder."
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP