Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, objekt.

Du vill ha mig
jag bryr mig inte

Ber dig artigt att gå
men överfaller dig i hallen

du är ett objekt
för min lust
min kropp sviker mig

tar dig
innan du hunnit ta mig

sen vill jag att du går.

skamlös.




Övriga genrer av Malin Ringdahl
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-19 10:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker du uttrycker
människans
mångbottnade
komplexitet här
så att det berör

Känner igen
det du målar
2009-04-25

    baruk
Ursäkta att jag fick med många slarvfel i kommentaren! Men jag tror att alla ändå fattar!
2009-03-23

    baruk
Instämeer helt ed "föregånde talare!" Dina dikter är mycket svåra att värja sig emot!
2009-03-23

  Rolando Furioso
Väl formulerat, rått, naket, nära; svårt att värja sig mot
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl