Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ensam helg

På fredagen är det kalas.
På lördagen är det fint.
På söndagen gråter hon äntligen

tre dagar behövs
för att kärleken ska värka fram.

Hon saknar dig,
mitt barn.




Övriga genrer av Malin Ringdahl
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-11 21:23



Bookmark and Share


    baruk
Ja, ofta måste kärleken "värka fram", antingen detta tar tre dagar, tre månader eller tre (trettio!?) år..
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl