Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
plötsligt insåg han


Mästare

En mästare..
är en..
för att han slutat..
med att inte vara en..




Fri vers av Tjärkat
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-19 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tjärkat
Tjärkat