Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom porten2

Givetvis
borde jag förstått
vart vi var på väg
men jag var ung
bara fjorton år
och ödet
är ristat i sten

Smekmånaden
är ljuvlig
lovade hon
och låste
omsorgsfullt dörren





Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-19 15:24



Bookmark and Share


  Manal
jag vill veta mer.. va hände..
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP