Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag var lite öppnad uppsliten blottad och ur mina sårade arm trillade bara poesi ord ord ord utan bestämda platser i ledet ord som bara ville komma ut


isdrömmar



under en näsa
röd av kyla
kall av vindsnö
förfryst av tunga tankar
vilar en mun med blå kanter

den här munnen skulle

kunna berätta världens alla historier
om den bara fick chansen

men någonstans
frös de världen framför
gröna irisar,
någonstans fick hon aldrig

chansen att tina




Övriga genrer av seriöst störd
Läst 455 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-19 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

seriöst störd