Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när någon vill ha rätt i allt, trots att det inte är så, då vill jag inte vara med längre


ENERGITJUVAR

Det finns människor som tycker om, att höra
sin egen röst, prata, prata men säger ingenting

Jag blir numera trött, jag blir tyst, varför ska jag
argumentera med någon, som jag vet, inte kommer
att ge sig

Så värre än på mötet igår kan ingenting bli, påhoppad
och ifrågasatt det var min lott, till slut orkade jag
inte svara, blev tyst,du fortsatte ändå

Så varför överlät du ansvaret till mig, när du hela
tiden lägger dig i, det fanns dom som tyckte du
gick för långt, sa till dig,lägg av nu räcker det,
hon har ju gjort allt rätt, hon kan inte göra mer

En lång, lång stund var det tyst, så fortsatte
mötet igen, jag sa inget mer, det behövdes
inte, kände dom andras stöd

Du fortsatte att prata, det är tydligt att du
måste höra din egen röst, bestämma hur
allt ska vara, men igår fick du inte igenom
alla dina åsikter och förslag

Jag är glad att det finns någon, som tar över
ansvaret, jag orkar inte längre, vill inte utsätta
mig för påhopp hela tiden, det har varit nog
med sådant i mitt liv, nu är det slut med det

anits 20 februari 2009




Övriga genrer av anits VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-02-20 09:03



Bookmark and Share


  Maria T
Bravo!
2009-03-08

  Michaela Dutius
Bra rutet!
Det är klart du inte ska ha ett uppdrag som gör dig illa....
2009-02-22

  Tera
Bra helt enkelt!
2009-02-21

  Bibbi VIP
Skönt att Du gör Dig kvitt detta ok.
Applåd!
2009-02-21

  Mr Lindemann VIP
Ja, ibland är det så

Ibland så kan vi själva, liksom jag vara den energistjuven som tar - i oförstånd
2009-02-20

  LassO
"Jag vet att du inte lyssnat på argument men jag talar gärna till de andra, som lyssnar" brukar jag säga ibland... det tar...
2009-02-20

  Eaglemountains VIP
Jag vet hur det är, och Du gjorde alldeles rätt, och gör alldeles rätt i att dra Dig ur detta - men de som gnäller mest brukar ha dåligt samvete för något, som de själva orsakat .....
2009-02-20

  Larz Gustafsson VIP
Vore jag som du lämnade jag sammanslutningen i fråga med omedelbar verkan. Här krusas ínte. Passar inte galoscherna tjackar jag spikskor och drar listigt iväg.
2009-02-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
OK! Så är det ofta
att nån, som tror
sig veta allt kör
över en, som en
ångvält... Rätt att
Du Din plats till
annan har ställt
bra svar till den
som har gnällt!
Men det värsta är
energitjuvar saknar
empati de kan aldrig
lära sig detta så Du
gjorde det rätta,
som bara lätta!
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP