Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den som söker den finner


TOMTEN

Jag sökte i min bokhylla en bok,
men hur jag än sökte, tittade
så fann jag den inte

Så föll mina ögon, på en röd liten
man med en luva, som föll ner
över ögonen

Där stod en tomte, kvar glömd
och ensam, vad fanns där bakom
jo just det, boken jag sökte


anits 19 februari 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-19 23:59



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vilken söt liten tomte som glömt sig kvar sen jul för att stå där och visa dig...kanske Någons hand ställde den där.
2009-02-22

  Eaglemountains VIP
eller den som söker, han letar :-) . Ibland blir det så där, om man riktigt letar så får man ögonen på något ting, som drar åt sig uppmärksamheten, och sen hittar man det man egentligen sökte efter .....
2009-02-20

  Ronny Berk
det sägs ju att julen varar ända till påsk, ett tydligt bevis därpå...
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP