Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett gott slut

Det är omöjligt att inte älska
en bödel
som säger
"Blir det bra så?"
innan nådastöten.




Övriga genrer av Malin Ringdahl
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-20 11:49



Bookmark and Share


    baruk
Detta var ett gott slut! Lycka till!
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl