Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fysik

Att få längta är skönt
även om det jag längtar efter inte finns än

por mot por
doften av en annan kropp
en blick att möta
ett hår att rufsa
att brottas på fullt allvar och förlora

Längtan är vacker
även om det jag längtar efter inte finns än.




Övriga genrer av Malin Ringdahl
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-26 10:50



Bookmark and Share


    baruk
Att få läsa en dikt som denna
är skönt
om längtan som än inte
tagit gestalt
inte mindre skönt
att brottas på fullt allvar
och förlora
eller vinna..
Ja, längtan är vacker
även om föremålet för längtan
än inte tagit gestalt

Bra och finkänsligt!
2009-03-24

    FinnRaggarn
por mot por ,fin längtans bild .
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl