Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TuggTango

 

 

masturbera ord

är som att äta sockervadd

otuggad i blåst




Bunden vers (Haiku) av Berit Robin Lagerholm VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-20 17:37

Författaren Berit Robin Lagerholm gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hehehehe..ja minsann så bra sagt!!!
2009-02-21

  Fredrik P. VIP
haha! den var kul
tänker på gamla
tiders Kiviks
marknad
2009-02-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj då så är det
väl även om man
lägger ner hela
sin skäl... .. .
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Berit Robin Lagerholm
Berit Robin Lagerholm VIP