Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagoträdet

 

Jag satt lyssnande

mot sagoträdets stam

till ursprungssagor

 




Bunden vers (Haiku) av Berit Robin Lagerholm VIP
Läst 780 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2009-02-21 11:40

Författaren Berit Robin Lagerholm gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    wildrosen
magiskt ..jag blir lyrisk av att läsa dina rader
2009-05-15

  Eaglemountains VIP
Så mycket ett träd kan berätta, vilken ro att sitta mot ett träd, och blunda, och låta tiden stanna, eller gå bakåt i tiden i tankarna
2009-03-02

  Regn & Grus
En sinnlig stund av magi..
Vill kliva in i din Haiku som en dryad och njuta sagoträdets närhet..
Strålande njutbart skrivet!
2009-02-23

    sunnanvind
Fantastiskt vacker bild...härliga rader som gör mig nostalgisk!
2009-02-23

  Micael Axelsson
Mmm! Jag kan riktigt känna, hur jag kurar ihop mig, invid stammen. Den är varmt belyst av solens strålar...

Landar som honung för sinnet.
2009-02-22

  glittertindra
de slutar aldrig viska sagor... :)
2009-02-22

  Elaine.S VIP
Underbar bild, och känslan orden ger mig
är lugn , ro och frid.
2009-02-22

  Carola Zettergren
UNDERBART!!!
2009-02-21

  SeXara
Så enkla vackra rader, tar mig tillbaka till min bardom :)
2009-02-21

  Ingmar Hård VIP
Kort
poetiskt
associationsgivande
2009-02-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Där finns mycket
att lyssna till allt
som har hänt, det
trädet för sagor
skulle ständigt
vara tänt!
2009-02-21

  Eva Langrath VIP
En fin hyllning till dessa våra vänner träden som kan förtälja oss mycket.
Eva
2009-02-21

  Fredrik P. VIP
visst, ursagor finns
och hjälper livet!
2009-02-21

    ej medlem längre
Vilken alldeles underbar text... Tack för läsningen
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Berit Robin Lagerholm
Berit Robin Lagerholm VIP