Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svagare än svagast.


Alltid svag.

Jag är alltid svag när jag är vid din sida.
Tiden går mycket snabbare när du är vid min sida.
Så varför dessa känslor när vi bara är vänner.
Men jag kan inte hjälpa att jag känner så här.

Någon gång så vill jag gärna känna din hand i min
och gå runt med dig och kunna känna mig tryg vid din sida.
Men det kommer nog aldrig att hända. Men jag ÄLSKAR denna känslan att kunna vara nära dig ändå om jag inte har varit nära dig någongång.
Men jag är för svag för att göra något åt detta.




Fri vers av fast i hans nät
Läst 147 gånger
Publicerad 2009-02-21 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fast i hans nät
fast i hans nät