Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill vara den rätta skatten.


Regnbågens skatt.

Det sägs att vid varje regnbåge ska det finnas en skatt,
nu står jag här som skatten och väntar på att du ska hämta mig.
Jag vill vara din skatt. Jag vill vara ditt guld.
Jag vill ge dig mycket kärlek så att du känner dig rik.
Jag vill ge dig verklig kärlek.




Fri vers av fast i hans nät
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-21 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fast i hans nät
fast i hans nät