Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För dig Femme fatal, femme intoxicata


Jag vill spilla dig över mig



Jag vill dricka dig
som ett svalt
vitt vin

spilla dig över
mina läppar och
min tunga

berusa min mun
med din smak
andas vällust
genom din doft
känna dig rinna
ut över min hud
och långsamt hetta
upp dig med min
ångande kropp

Jag vill dricka dina
kyssar som ett
sensationellt
miljonklass vin

ha dig i min mun
och långsamt smaka av
aromen som droppar
över mina läppar
min tunga
och känna dig rinna
över och genom
min upplösta dränkta kropp




Fri vers av SeXara
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-22 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara