Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå tå

 

nära att brista

är den tunnaste tråden

jag tassar lätt




Bunden vers (Haiku) av Berit Robin Lagerholm VIP
Läst 515 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-22 11:09

Författaren Berit Robin Lagerholm gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
det gäller att gå försiktigt fram ibland, vackert formulerat
2009-03-04

  Tina Q
Vackert värre!
2009-02-24

  Lia-Lej
Fint, fint ödmjuk respekt, gillar mycket!!
2009-02-22

  Ingmar Hård VIP
Complimenti! signora dalla Poesia.
2009-02-22

  Micael Axelsson
Väldigt mjuk i sin ton och framföran. Jag känner hur jag nästan viskar fram orden, och vill vara så försiktig.
2009-02-22

  Quasimodo
Den tunnaste tråden vi är och lever, vi tassar var stund och sekund!
2009-02-22

  Carola Zettergren
SNYGGT!
2009-02-22

  Fredrik P. VIP
ömtålig och skir!
fin!
2009-02-22

  vera gade VIP
ljudet av ts/st allitterationerna är det som först fångar mig i dikten..fångad får jag sedan fundera vidare...
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Berit Robin Lagerholm
Berit Robin Lagerholm VIP