Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ber om styrka


Jag ber om styrka
denna dag

att jag ska orka
samla ihop mitt
splittrade Jag

och finna essensen
av Mig bland alla skärvor
att jag ska kunna reda
ut alla begrepp och härvor

i det ihoptrasslade nystan
som ska föreställa min själ

Jag ber om styrka
att min kropp ska orka
bära mig och bringa väl




Fri vers av SeXara
Läst 182 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-02-22 11:23



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Styrkan har du inombords och låt din önskan bli bönhörd!
2009-02-22

  devilsangel
Jag ber om samma sak för dig min goa vän...
Och jag vet vad du går igenom...kramar om dig och du vet...
Du är bäst, glöm det inte :)
2009-02-22

  Cosmic Johanna
En djup bön blir oftast hörd,

vila i ditt väsen!

Vacker dikt, med känsla som berör.
2009-02-22

  Elaine.S VIP
Tycker om de här raderna för jag kan känna igen känslan!!
Så innerligt väl...

"och finna essensen
av Mig bland alla skärvor"
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara