Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar jag fick under Gudstjänsten idag


TRO HOPP OCH KÄRLEK

i varje ögonblick

i varje andetag

finns DU med mig

i varje prövning

har DU räddat mig

i varje misslyckanden

har Du lyssnat till mig

DU har varit min ledstjärna, visat mig vad tro är

Du har hjälpt mig att förstå att hoppet,
finns inte är förgäves

Du har visat mig Din kärlek, jag är aldrig
ensam, Du finns, ser när jag tvivlar

Du har lärt mig att visa kärlek till min nästa,
det jag ger av mig själv, får mig att känna glädje,
och får kanske tillbaka en del, av den som gav gav
min kärlek till, den eviga kärleken finns alltid, vid min
och din sida


anits 22 februari 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-02-22 17:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Störst av allt är kärleken"
2009-03-04

  Eaglemountains VIP
TRON kan förflytta berg, och är så viktig
HOPPET det man hoppas på får man med hjälp av tron
KÄRLEKEN är störst, i samarbete med tron
2009-02-23

  Rosen VIP
Så vackra tankar din gudstjänst gav dig och även mig,
tack!
2009-02-22

  Ronny Berk
kärleks tankar med sakral grundton, om kärleken till nästan...
2009-02-22

  Seasons VIP
Vackert skrivet, fint kärleksbudskap!
2009-02-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Goda vackra ord
fler sådana skulle
spridas på vår jord!
2009-02-22

  Larz Gustafsson VIP
Vi har all anledning att vara tacksamma till Gud.
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP