Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HINNER VI


Om jag andas orden
viskande i ditt öra

så att du verkligen
kan höra

hur jag brinner
tror du då att

vi hinner

älska i det här livet
utan att förlora oss

eller ta livet för givet




Fri vers av SeXara
Läst 178 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-22 13:13



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Skönt intim, lite stressad känsla... Snyggt och elegant i formen.
2009-02-22

    FinnRaggarn
simma lungt vi hinner.
2009-02-22

  Cosmic Johanna
Härlig intensitet och närvaro i denna dikt.

Applåder, för viskningar som hörs i själen.
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara