Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mimik av liv.


Hon öppnar dörren och lämnar nyckeln
i hans händer
snurrar tiden som melodier
smaker och mimik av liv.


Han tar av sig skorna och tar ett långsamt
kliv, ut.


Det vi skapar av lidelser
skulpterar ur yrseln,
allt
blir till ett enda

en blid schackbild där spelets gång
ger oss mer

än alla strategier som läggs eller vinster som delas ut.


Utanför dagdrömmars rollspel
är allt på riktigt

och jag,
jag vaknade nyss.




Fri vers av Skosnöret
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-22 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret