Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eviga gråt


Gråten känns så
evig just idag
jag tycks för stunden
ha tappat bort kärnan
av det som är Jag




Fri vers av SeXara
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-22 16:22



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej SeXara!

Gillar kärnfullheten och vemodet i denna dikt. Trösten ligger nära. Hälsar Fredrik
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara