Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastlagssöndag

 

vilken molnsmälla

tassen splascha i Zenit

mitt i Semlan

 




Bunden vers (Haiku) av Berit Robin Lagerholm VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-22 16:31

Författaren Berit Robin Lagerholm gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Quasimodo
Aj och oj för semlan där !!! Fyndigt i undertoner !!
2009-02-22

  Måna N. Berger
Även folk med fyra tassar älskar semlor! Så vad gör man? Splasch!
2009-02-22

  vera gade VIP
avundsjukan gör mig grön som pistage! bild och ord i samverkan blir årets bästa bullereklam!
2009-02-22

  Micael Axelsson
Meh! Det var orättvist... nu blev jag ju obotligt sugen på temlor!!

Att försöka slicka på bilden gick ju sådär bra, det gav bara en konstig bismak.
2009-02-22

  Fredrik P. VIP
haha! syns dock
inte på de läckra
fastlagsbullarna!
bra!
2009-02-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Bild och ord i ett
en sån smäll har
då jag aldig sett!!!
***************
2009-02-22

  Carola Zettergren
:):)så kan det gå!!!!
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Berit Robin Lagerholm
Berit Robin Lagerholm VIP