Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragment

 

Skulle aldrig landat här
Vidare mot asfalt och damm som aldrig kom fram
Sommarn kom fram
Runt tak och äppelträd i tanken där elden försvann
Så nära ni fann
Stannar du om hon far dit ni aldrig kom
Bryr du dig om
Där bussen for runt och du kom där om ni omkom
Förstod inte någon
Fasta gråa skärvor som is efter högvatten
I dina läppar
Övermogen frukt mot gatan i natten
Din mun
Krasar minnena av orden från allt svart i dig
I hennes

 




Fri vers av Trätobroder
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-22 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trätobroder
Trätobroder