Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen Parlament med Öppen scen för poesi och musik

Äntligen!
Idag ska Hon komma!
Efter alla dessa år...
Jag är Agent 08
Med rätt att föda
Det är en filminspelning med

Sju simmiga simmerskor
Och sju skimrande simmerskor
Sjöjungfrur som dyker
mot botten
Och stiger upp mot toppen
Fågel Fenix flyger
mot solen
Våren är snart här igen!

P.S. Söndagen den 1 mars kl 13-16 har Krogens Poeter
Öppen scen för poesi och musik på Bio Tellus Vattenledningsvägen 46 i Midsommarkransen
Där poesin flödar ikapp med kaffet och bullarna!
Varmt välkomna! Det är Gratis! D.S.




Fri vers av claes fredelius
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-23 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius