Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


SENRYU 1

Hon ler i sömnen

när han andas kärleksord

över hennes kropp




Bunden vers (Haiku) av Hans Christian
Läst 315 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-02-23 18:36



Bookmark and Share


  Lollitta VIP


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++
2014-03-24

  Carola Zettergren
Varmt och vackert detta!
2009-03-06

  Maria Natasja
fina ord...mad varm imma.
2009-03-04

  -Ulla Tilemo- VIP
Och här sitter man och minns. Hur det var.
Suck. Så vackert skrivet.....
2009-02-27

  Mr Lindemann VIP
Ja, den var sensuellt smekande och en smula erotisk!
2009-02-27

  Night Soul Woman
Vackert skrivet! Tack för läsningen!*applåd*
2009-02-25

  Maria Natasja
Wow...snyggt, som en viskning!
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian