Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en "viktig" dikt




SENRYU 2

Leker charader

badrumsspegeln gissar glatt:

-  En rosa knubbsäl !




Bunden vers (Haiku) av Hans Christian
Läst 280 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-02-23 18:01



Bookmark and Share


  Anya VIP
Har sagt det förr...jag är också en säl. Bra infallsvinkel att leka med spegeln. Originellt.
2014-10-02

  Connie
Hahaha, tur att spegeln är en biktfader som håller tyst ;)
2014-05-02

  Carola Zettergren
Hihihi..vad gullig!!!:)
2009-03-06

  -Ulla Tilemo- VIP
Vilken gullig spegel du har.
Du skulle se min....
Härliga befriande ord! För mig betyder dem att man kanske inte behöver ta sitt yttre på så blodigt allvar. Och jag tackar dig för uppmaningen, och går och hänger för speglarna...
2009-02-27

  vera gade VIP
en snäll spegel - den annars visar ofta den grymma verkligheten
2009-02-23

  Maria Natasja
Ahhhaaa!
Helt jäkla underbart!!
Bra som bara den!
2009-02-23

  Nina Ahlzén
taskig spegel..;)
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian