Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem har sagt att man blir lyckligare av att skaffa nya prylar? Eller att äta den där lilla extra chokladbiten?


Våga säga nej

Jag har bestämt mig
Jag ska våga säga nej

Våga säga nej
till de där onödiga sakerna

Jag ska inte sluta handla,
inte sluta äta

Men försöka se längre fram,
se resultatet för mitt inre

En kaka mindre, en pryl mindre
Tänk så bra man skulle kunna må!

Inte för mycket prylar att oroa sig över
Inga extra kilon som man mår dåligt av att släpa på

Våga säga nej
Nu

Och våga leva




Fri vers av Maddepaddan
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-23 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddepaddan
Maddepaddan