Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att bara stirra inte säga ett ord till mig, får mig att känna olust


TALA TILL MIG

Tala till mig, berätta vad vill,
jag är ingen tankeläsare

I dina ögon ser jag, att det
är något som trycker dig

Vad jag vet har jag inte gjort
dig något, så snälla tala till
mig, stirra inte bara

Dina svarta, stickande ögon,
gör mig illa till mods, så jag
ber dig än en gång, säg mig
varför du beter dig som du gör

Du pratar och skrattar, tycker
om att höra din egen röst, även
när du står där tillsammans med
andra, känner jag dina blickar

Så vill du inte tala till mig, säga
vad jag gjort, som får dig att bete
som ett litet barn, men du vill kanske
bara plåga och straffa mig, för det
jag inte vet vad det är


anits 23 februari 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-23 23:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag lutar åt att det är en s.k. "maktmänniska"
2009-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Kan i värsta fall vara ett subtilt sätt att utöva makt på.
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP