Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa är inte att dö

 

att resa är inte att

dö en smula

 

åka bort ett tag

möta människor

 

resa är inte att dö

resa är att se

 

möta sig själv som den man är

- den reskamrat man alltid har -

 

att resa bort

är också att

komma hem

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-02-24 13:27



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Att resa är är komma hem igen - att skiljas är att dö en smula - att få höra att Du kommit hem igen, gör mig jätteglad.

Välkommen tillbaka!
2009-02-24

  Ronny Berk
filosofiskt fintänkt om resan i tid och rum, om inre och yttre resvägar, så uppfattar jag den välskrivna poesin...ja !
2009-02-24

    sunnanvind
Är du hemma?! Välkommen isåfall! Du har varit saknad!
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP