Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömma kyssar


Kärleksfulla systrar
såg solnedgången
flamma

de smekte
de lekte

de ville bejaka
och anamma

Kyssar ömma som
ljumma vattenfall
föll över läpparna som
längtade i en nedsläckt
hall

Hand i hand uppför
trappan till paradiset
svävade dem tillsammans
medan natten dränkte
det sista kvällsdiset




Fri vers av SeXara
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-24 18:27



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Läcker sensualism, ljuva kyssar och härliga metaforer, bravo!
2009-02-25

  Maria Natasja
Snyggt!!!!!
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara