Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormor lilla mormor

Alldeles skrynlig och helt grå

Kall med en stel blick

Vill värma dig

Som du värmer mig

Tack för mitt liv

Tack för ditt liv




Övriga genrer av Fleur Destiny
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-24 20:41



Bookmark and Share


  Silencium
Shit vad sorglig! Men jättebra!
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Fleur Destiny