Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTE

Var för fan...

inte bitter inte glad
inte tjock inte smal
inte snabb inte saktfärdig
inte rik inte fattig
inte framåt inte skygg
inte duktik inte dålig
inte aktiv inte passiv

men för allt i världen va INTE som alla andra!




Fri vers av Fleur Destiny
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-24 21:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Viktig dikt i Gävle.
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Fleur Destiny