Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rätt eller fel

vem är domaren? du eller jag?
vem bestämmer över mina känslor?
det jag skriver är mitt jag ju...




Fri vers av Fleur Destiny
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-28 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fleur Destiny