Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Väntan på det heliga att uppnå lovat resultat
men det sker inget

inget att vänta på säger en del
men jag väntar lydigt

jag vill vara lydiga och snäll
för jag har varit så dum

så heliga underbara
kom till mig

jag bekostar och jag offrar
men det händer inget

ljuger texten?

en av 25 vinner ju




Fri vers av Fleur Destiny
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-25 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fleur Destiny