Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen

Vart är jag på väg, vilsen som jag är

Är det hemma jag är, spilttrad som jag är

Ro, finn min ro
Stilla, men i kaos

Är det här jag är?
Ta mig bort, långt bort

där jag finner evighet, där jag finner ro

bort finns inte för bort är nu

här och nu

på något sätt så är det här jag vill finnas

här finns min ro men varför känns den inte?

lägger mig ner och vill somna om




Fri vers av Fleur Destiny
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-25 23:30



Bookmark and Share


  wiicca
Starkt och med mycket inlevelse, känns allt för väl igen!
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Fleur Destiny