Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår sista stund

Så var vår tid

tillsammans

förbi

Då allt är över

och

obarmhärtigt klart

Där drömmar dör

och

tårar föds




Fri vers av emilf77
Läst 471 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-02-24 21:18



Bookmark and Share


  Maria T
Där drömmar dör och
tårar förs. Så vacker
poesi men obarmhärtig
2009-03-08

  m.ricknell
Fint ...
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77