Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRIA VINGAR


Och hon sprang med
bultande hjärta den sista
biten uppför berget

och när vinden tog tag
i hennes långa mörka hår

slöt hon ögonen och tog
språnget över klippavsatsen

öppnade hjärtat som jublade
och slöt ögonen som tårades

famnade livet som rusade
ikapp henne

medan hon bredde ut
sina vingar och kände hur
vingspetsarna snuddade
vid den solbelysta vattenytan

innan hon lyfte och steg
med ett leende på läpparna
och med solen i ögonen




Fri vers av SeXara
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-24 22:14



Bookmark and Share


  Gunnar Norrman
Underbar text. Den gör mig inspirerad och glad. Du skriver gudabenådat bra!
2009-02-27

  Nova-Liv
underbart skrivet. underbar känsla. känner igen.
2009-02-25

  Cosmic Johanna
Underbar bevingad poesi...

som flyger fram genom poesirymden med lätthet...

som ändå berör.

applåder!
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara