Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den eviga kärleken


KÄRLEKEN

Låt alla dina ögonblick

fyllas

av glädje

ljus

och harmoni

Låt kärlekens visdom

genom Honom

lysa genom dig

Låt kärleken

alltid

finnas inom dig

den

eviga

KÄRLEKEN


anits 24 februari 2009








Fri vers av anits VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-24 23:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ord som griper tag.
2009-03-04

  Maria T
Fin dikt om den eviga kärleken.
Budskapet om Kristi kärlek
vill jag bära nära mitt hjärta
2009-02-26

  Michaela Dutius
Vacker och berörande
2009-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Där Jesus går in går djävulen ut.
2009-02-25

  Ann-christin
Oh Så vacker dikt.
Bra som vanligt.
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP