Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland kanske man måste såra, för att själv må bra


JAG VILL VETA

Varför kan du inte säga till mig
att något hänt, att det inte passar

Istället blir du tyst i dagar, ibland
i veckor jag känner inom mig, vad
vill du mig

Ska jag bara säga hej, välkommen
när det passar dig, nej, så vill jag
inte ha det

Jag har tänkt, funderat mycket, jag
vet nu och känner, jag har det bra
som jag har det

En sak vill jag inte, skaffa mig problem,
som jag inte behöver, som jag inte är
orsak till

Jag är så rädd för att såra, men det
kanske är något jag måste göra, för
att själv få lugn och harmoni


anits 24 februari 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-25 00:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, ibland är det så att man måste såra för att få lugn och harmoni.
Applåd!
2009-03-04

  Maria T
Du känner inom dig hur du
vill ha det.
2009-02-26

  Ronny Berk
väl skrivet om tankar, ärlighet i förhållandet människor mellan
2009-02-25

  Michaela Dutius
Du vet svaret skrev Maria.
jag stryker under
2009-02-25

    Maria Malm
Du vet svaret.
2009-02-25

  Fånga dagen
låter som om du har redan har ditt svar :)
kram ak
2009-02-25

    sajo
Innerst inne tror jag du vet vad du vill. Ibland måste man säga som det är och det som känns bäst, annars går man omkring och mår dåligt.

Var inte rädd att följa din inre känsla.
2009-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Det verkar som om du och Lindy har samma problem.
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP