Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fortsättning på "kärleken dör" kan man säga...


I mitt Bortomland

I mitt bortomland
finns inga skratt
bara tårar
i mörk, svart natt

I mitt bortomland
finns inga ljusa stunder
inte något hopp
och inte någon tro på under

I mitt bortomland
finns ingen lycka
bara stjärnklar sorg
inget roligt kan man tycka

I mitt bortomland
finns ingen kärlek alls
endast ensamhet
bara skuggor som bjuder upp till vals

I mitt bortomland
finns ingen tid
här är man fast
utan nåd, på livstid

I mitt bortomland
Solen aldrig skiner
alltid kallt
och vindar som viner

I mitt bortomland
finns inga andra
bara jag här
som låter mina tankar vandra

I mitt bortomland
spelar ångesten högst musik
följt av skulden
och ingen av dem är unik

I mitt bortomland
slås jag blodig om och om igen
lika snabbt som tanken överger
blir paniken min vän

I mitt bortomland
kan man inget göra
det är mitt fängelse
och en enda stor röra

I mitt bortomland
är allting sig likt
när jag öppnar dörren dit
är ångesten välkomnande och mörkret rikt

I mitt bortomland
sitter jag för alltid fast
hjärtklappning i hög takt
seglar på sorgens hav utan mast...




Fri vers av Spir@
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-25 09:16



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Den här berör, känns sann.
2009-08-12

  agneta pichler
de du skriver..
känns igen..

men jag vet
solen skiner
alltid
imorgon..

stå på dig..
2009-05-31

  Junitvillingen
Mycket stark & gripande text. Har själv varit i ett " Bortomland " för några år sedan och dit vill jag aldrig, aldrig mer. Dina ord griper tag, de känns verkligen djupt, djupt inom mig. Känner sååå igen de känslor och tillstånd du beskriver. * kraaaam *
2009-04-30

    sunnanvind
En dikt som berör...stor applåd!
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@