Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Solve et coagula...


Ursäkta röran - något byggs om


Kanske kan jag verka tyst, sluten, frånvarande.
Det är en röra inom mig (som nog inte syns).


Men jag har genomskådat min egen fantasi.

Så något byggs om.

 

Igen.

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Almagrundet
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-25 12:34



Bookmark and Share


  ramlar
snyggt, helt klart.
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet