Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du väckte mig

Jag trodde inte min framtid kunde se så ljus o underbar ut..
Jag trodde jag va dömd till ett liv nere på botten,
i mörkret,
i skymundan från omvärlden..

Det vackraste som någonsin fanns att skåda..
Den ljuvligaste bland ljuvliga o den underbaraste av dom underbara..

Mitt liv startade me värmen av din kind emot min..

Mina ögon kunde se igen..
..o hjärtat mitt vaknade upp ifrån sin dvala endast för att kunna älska dig..

<3




Övriga genrer av Jesse
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-25 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesse
Jesse