Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasier så ljuva o verklighet så bitter

Bortkommen och vilsen i min egna vilda fantasi
Vackra små bilder av något som verkar va så underbart
Hand i hand, varma kramar och mellan blickar glöder magi

Men i skallen finns även den mörka, bistra sanningen
En värld där verkligheten e långt från dom ljuva drömbilderna
Att jag inte får känna lycka, vad skulle va förklaringen

Allt jag vet är att med åren så växer smärtan av saknaden
Tomheten över att inte ha den kärlek man verkar kunna dela
Men allt jag gör är att gå ut genom dörren och ser till att hålla fasaden

Hur ska jag kunna investera ett trasigt och droppande hjärta
Från forna tiders inverkan sitter jag fortfarande o lappar
Jag vill så gärna ha min fantasi, men kan inte se längre än gammal smärta





Bunden vers (Rim) av Jesse
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-27 04:28



Bookmark and Share


  *Camilla*
Dags att släppa taget
ge upp säkerheten och mörkret
Lämna plats för nytt fint vackert
det gör ont
det gör det
men det är värt det, varje dag är det mer värt det.

<3
-Camilla
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Jesse
Jesse