Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när det tystnar

nar man har ett långdistansförhållande..
..så e en mobil de bästa man kan tänka sig..

*bip bip* *bip bip*

en skönt litet ljud som ger värme..
..o hopp..
...att de e sin alldeles egna hjärtevän..

att man ska ha fått mottagit några små ord..
..små gulliga ord..
..som visar att de faktiskt finns nån där ute som känner samma saknad..

*ring ring* *ring ring*

ljuva melodi som ekar..
..i tron att de e hon..
..o hennes röst som ska få hela kroppen känna sig mysig..

när man har sin käreste många mil bort..
..så e en livlig mobil det bästa man kan tänka sig..


..men när ljuden tystnar o telefonen inte längre låter..
..då e bara anblicken av en kall mobil..
..tortyr ända in i själen..




Övriga genrer av Jesse
Läst 338 gånger
Publicerad 2009-03-03 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesse
Jesse