Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andning

 

Tätt intill min mun

andas glasat ljusglas

i eget möte

 




Bunden vers (Haiku) av Berit Robin Lagerholm VIP
Läst 499 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-25 17:16

Författaren Berit Robin Lagerholm gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Björne.H
Ett tillstånd av någonting växer fram men utan att ange hur.
2009-03-06

  Ronny Berk
vacker bild och vackert möte, ger ett sinnligt intryck...andning, mun,möte !
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Berit Robin Lagerholm
Berit Robin Lagerholm VIP